Hesap & Plan
Profil
Parola değiştir
Plan limitleri
Tehlikeli bölge
Hesabınızı silmek tüm projeleri, dosyaları ve paylaşım linklerini kalıcı olarak kaldırır (KVKK/GDPR silme hakkı).
Hesabınızı silmek tüm projeleri, dosyaları ve paylaşım linklerini kalıcı olarak kaldırır (KVKK/GDPR silme hakkı).
Mevcut fatura döneminin sonuna kadar Pro özellikleri kullanmaya devam edersiniz. Sonrasında hesabınız Ücretsiz plana döner.
Tüm projeleriniz ve dosyalarınız silinecek. Onaylamak için parolanızı girin.